ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Промяна и спокойствие

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Стихнали са градове и паланки, похърква запряното в тях стадо... Не дремят мафиотите. Светлината в прозорците на американското посолство също не гасне до зори. Тези настоятелен хора не почиват. Поставили са им ясна задача: да обезмозъчат подопечната територия и да я приготвят за войната против Русия... И те се бъхтят за нейното осъществяване. На усърдните негодници разрешават да грабят националното благосъстояние - стига да заделят уговорения % за контрольорите. Така програмата на неоколониалистите се самофинансира.

В републиката с публично стеснен суверенитет няма власт на народа, само че въпреки всичко тук постоянно провеждат избори. Българска социалистическа партия взима ефективно присъединяване в тия представления и през юни счита да излезе пред публиката с «широка лява коалиция». Това ще рече, че съпартийци и отцепници, които до неотдавна не криеха своята злост един към различен, взеха решение да се обединят поради депутатските заплати. Обременени с измяната от 1989 години, те не са способни да предложат идеология и решения за развиването на обществото и страната. Господарите не биха избрали други.

Вероятно функционерите от «Позитано» 20 изпитват същия нравствен ужас като президента: падат си по евроджендърството и натовските агресори, само че не им стиска да го признаят намерено. Макар че тук всичко е пределно ясно: или защитаваш българщината и православието, или си продажна гад, криеща се зад безсмислени формулировки от рода на съюзнически отговорности и обвързаност към европейските полезности.

Левеещите се милионери обичат да заемат позата на бранители на народа, само че защото не могат да се опълчват сами на себе си, оферират не решение на проблемите, а козметични корекции на статуквото. Сега издигат лозунга «Промяна и спокойствие»... Ха – ха – ха! Проспиваме последните си години като нация, а те ни омайват... Ярост и религия са нужни, не врещене.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР