ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Омръзна ми от габровската кметичка, наследничката на Томислав Дончев

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Кметичката на Габрово, чието име никой не знае, само че всички са наясно по какъв начин обича да се навира на моста сред Бойко Борисов и Томислав Дончев по време на COVID-19 пандемия, се пробва да провали срещата на президента Румен Радев с българските жители, които ще бъдат на Шипка дружно с него на Трети март.

Един рейс до Шипка и назад, дружно с престоя, коства 120 лева Знам, тъй като персонално съм осигурявала рейс за искащи. 30 рейса костват една десета от масрафа ѝ, който заплати с наши пари, за персонален пиар, по време, когато хиляди са на ръба на оцеляване, а други подаряват от дребното, което имат.

Но кметичката освен няма да провежда церемонията, тя напряко забранила рейсовете! Да не би някой да успее да се качи на върха!

Ех, Власт, в какви страхливи, мръсни и сръчни ръчички си попаднала?! За персонална приложимост като шлюзът на язовира - може да напоява, само че може и да дави. И по този начин напояват с теб калинките и прислужниците, а давят останалите, историята и бъдещето.

Срамувам се от пионки, калинки и дръжки на писалки! От кукли на конци и случайници, подготвени голи да се съблекат, единствено и единствено да се навъртат към парите и прожекторите. Подписващи всичко, без значение какъв брой незаконно или аморално е.

Болни хора са това! Най-вече душевен и морално.

Спрете ги. Вие знаете по какъв начин. И не се делете, тъй като ТЕ са врагът!!!

Да живее България!!!

Автор: Пепа Сомлева

Източник: Фейсбук



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР