ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Мира Баджева: Партиите кукувици се съживяват на избори и печелят дивиденти

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
„ Партиите кукувици съществуват, съживяват се на избори и печелят дивиденти. Това не е ново в българската политика “. Коментарът направи пред БНР Мира Баджева публицист и политически анализатор във връзка партията „ Българско национално обединяване “, която даде своята регистрация на групировката на Васил Божков „ Българско лято “.
Според нея Васил Божков се рисува като жертва и разчита на състрадание от страна на хората, които в него виждат почтена жертва на прокуратурата и на почистване на бизнес сметки.

„ Част от арсенала на политическите и адвокатско-процедурните хватки в България е кандидатдепутатският имунитет да се употребява, когато има произвеждане или гонене против някого. По време на предизборната акция може би това е значимо за някого. И най-много трибуната – доста хора използваха момента да вземат участие в изборите, с цел да бъдат чути. Особено когато имат какво да кажат. А ние знаем, че господин Божков гласовито се изрича против ръководещите и прокуратура “.

В предаването „ Нещо повече “ Баджева добави:

„ Не мисля, че хората се заслушват доста в стратегиите на партиите, желаят да чуят практични неща и разнообразни от грамофонната плоча, която политиците се научиха да употребяват “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР