ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Гафове като този вадят Борисов от кожата му

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Аварията, която извади от строя третия лъч на софийското метро най-малко за два месеца, несъмнено е огромен удар за част от столичани, които още веднъж зимният вятър ще брули по спирките на градския превоз. Извън подозрение е, че това е и противен удар за премиера, освен това единствено два месеца преди изборите. Борисов може да не се мярка много-много, да не кажем въобще, по софийските улици, където към този момент близо 200 дни желаят оставката му, само че ужасно доста държи на избирателен успех в столицата.

В Блатска и на сходни места триумфът му може да е съдбоносен, само че да натриеш носа на конкуренцията в столицата, където мантрата " вие сте елементарни - и аз съм елементарен " няма необикновен резултат, си е друга бира.

Освен да бие надъханите и попречистени след вътрешните крамоли социалисти, Борисов доста държи да си го изкара и на " героите от Росенец " от Демократична България. Столицата е цитаделата на тези " гадове ", които черпят най-вече живителни сокове за рейтинга си от нейните поданици. И се надяват да надскочат резултата от тези избори, след които Борисов ги примами под шлифера си. В столицата е и главното ядро на симпатизанти на уредниците на митингите, събрани към Мая Манолова и " Отровното трио ". И Борисов желае да ги стъпче на вота.

Гафове в столицата, като този с метрото, сигурно вадят от кожата му премиера. За душевното равновесие на Йорданка Фандъкова и Стоян Братоев няма смисъл да допускаме - дълго време ще чистят чакри. За Борисов въпреки всичко има една разтуха - в случай че възобновяване на придвижването по третия лъч на метрото в действителност отнеме два месеца, то тържественото му наново разкриване може да съвпадне със закриването на предизборната акция на ГЕРБ. И негативът да се трансформира в позитив - по бойкоборисовски. Брутално помпозно и отблъскващо за здравия разсъдък, както на пратийния конгрес в София Тех Парк.

П.П.. Докато порядъчните мъже в съботното утро още оправяха главите си с изветряла бира, а дамите едвам бяха пуснали първите прахосмукачки, Борисов към този момент " инспектираше " по своя метод из Сливница. Така ще е, другари. И ние това доста добре го знаем. От основаването на партията Борисов не е излизал от предизборна акция, не счита и да го прави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР