ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Подгответе се за празненства при падането на ГЕРБ

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Сигурен съм, че у нас ще има сходно всеобщо тържествуване, като това в Съединени американски щати, сега в който това държавно управление и тази корумпирана класа падне от власт. Защото това е края на ерата на популистите. Преди това, обаче тези които си мислят, че нещата ще дойдат на мястото си от единствено себе си, би трябвало да създадат организация и да вдигнат на крайник, т.е. активизират оптимално огромно количество гласоподаватели.

И най-после, право куме в очи. Атакуват " Отровното трио " за това че имали искания да станат и политици /нарочно опростявам нещата/. И че били споделили, че в предстоящ Парламент в случай че би трябвало да ще взаимодействат с всички, които са срещу ГЕРБ, включително Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това е искрено едва изявление, което издава че нямат политически опит.

Но, на " стерилните десни " да им обясня на елементарен български език.
Голямата цел е промяната на модела, и това дали по едни или други съображения ще се наложи да се взаимодейства с един или различен от " немислимите ", е аксиоматично състояние. Защото по-добрата версия ГЕРБ без Борисов е химера.

Ако питате мен, взаимоотношението с Българска социалистическа партия е по-скоро техен проблем, тъй като в техните редици са и Гергов, и Овчаров и още куп " олигарси " - знаци на корупцията у нас. Тоест с цел да може да се промени Конституцията и ограничи всевластието на Гешев и с цел да се проверяват " личните " на Българска социалистическа партия олигарси, те би трябвало да извървят път. Ако не го извървят, ще останат в " съюз " с ГЕРБ а това единствено ще оформи политическата гибел на тази групировка в жанр Национална движение „Симеон Втори". Така че теоретично въпросът за взаимоотношението с Българска социалистическа партия виси отвред, при всички случаи не стои на върха на дневния ред, не е предмет на действителна политика през днешния ден, а е бъдещо евентуално, само че нестабилно събитие..

За Движение за права и свободи не приказвам, тъй като даже теоретично не стои въпрос за взаимоотношение с тях - тъй като зад всяко тяхно деяние стои целесъобразността на Доган, т.е. корупцията в първо лице. Преди това обаче в Движение за права и свободи ще би трябвало да решат по какъв начин тъкмо ще се вместят в бъдещата политика като представители на Пеевски и Доган. Отново техен проблем и избор - вероятността да се окаже отвън история, дружно с Българска социалистическа партия не е за подценяване.

Така че се подгответе за празненства и тържествуване при рухването на ГЕРБ от власт, по този начин както в Америка честват загубата на Тръмп. Но те няма да дойдат без вашето персонално присъединяване.

Илиян Василев, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР