ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Око за око, зъб за зъб

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Чрез българските медии Бойко Борисов посъветва Еманюел Макрон по какъв начин да беседва с Ердоган, откакто съветският чеченец Абдула Анзоров обезглави френския преподавател. Съветът му се оказа с противоположен резултат, тъй като не стигна до Париж. Така вместо да послуша Бойко, френският президент телефонира на Владимир Путин, с цел да му предложи взаимна битка с ислямизма. Веднага по-късно министърът на вътрешните работи Жералд Дарманен излетя за Москва за среща с сътрудника си Владимир Колоколцев.

Темата на диалога беше наличието на 20-30 хиляди чеченци на територията на Франция, с които, без помощта на Москва, Париж надали може да се оправи. Само часове след техните диалози съветски самолети хвърлиха десетки бомби върху подготвителната база на джихадистите в сирийския град " Идлиб ". Броят на убитите е сред 60 и 80 бойци на " Ислямска страна ", които Ердоган приготвя за Нагорни Карабах или другаде. По данни на френското разузнаване килърът Абдула Анзоров е бил по отношение на някои от командирите, чеченци, в Сирия.

Само за часове размяната на военни и дипломатически удари сред между Путин, Макрон и Ердоган ескалира дотам, че само кьорав и ням публицист няма да забележи назряващият спор сред другите цивилизации.

Божидар Чеков
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР