ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: Много е важно Борисов да оздравее

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Мартин Карбовски във " Facebook "

”Много е значимо Борисов да оздравее. Защото всички други разновидности ще ни изправят пред тежки алтернативи. Не дай Боже, човешки не го желаем с Борисов - да стане нещо неприятно. Какво ще се случва в главите на елементарния човек, дано помислим.
1. Велик човек, дано създадем комитет по повдигането на монумент и преименуването на негово име на някой площад. Това се случи в Правец, за какво да не стане в Банкя.

2. Наказан беше от Бог поради /..... тук попълнете по желание/, Бог забавя, само че не не помни.

3. Не е правилно, не е мъртъв. Пак неговите номера. Обърнете внимание на последната версия на социална реакция. Възможно ли е някой общественик да почине, а някой да не има вяра, че е мъртъв? И какъв е мотива за това? Възможно е и противоположното - от нашата и руската история знаем, че вождовете умират, само че за това не ни се споделяше незабавно. В демокрацията може да стане противоположното - благодарение на службите един водач да бъде заровен, а същият (за да не заплати сметката) отива скрито опериран и разкрасен на някой остров, с цел да пие дайкири и да се подсмихва. Любителите на конспирации ще харесат това. Аз също мисля че е допустимо, тъй като в това държавно управление има към този момент най-малко един министър, който си смени физиономията - медицината за тия неща просто не знае граници.

Защо да имаме вяра, в случай че ни кажат, че вождът е починал? То е като да имаме вяра че вождът е болен - доста хора имат подозрения в това. Но и замислете се - какъв брой мотива имаме да имаме вяра че вождът е или не е починал? Николко - тъй като Борисов живее в личната си приказка, която всички описват съгласно политическите си настроения. Как да имам вяра че някой е мъртъв, като преди този момент ми е внушено, че е преследван с дрон? Как да имам вяра на която и да е вест от Банкя, когато ЧЕКМЕДЖЕТО ми беше показано като уйдурма на враговете му? А след това той самият се показа пред Туск като жертва, а Туск му повярва в границите на шегата? Как да имам вяра на всичко казано персонално от него, когато множеството неща си опонират и плачат за рубриката на Цънцарова “180 градуса”? Как да се има вяра на политик е комплицирана психическа конструкция - не е единствено “вярвах, само че излъга ме!” Сред популацията е традиция настойчиво да се позволява, че нещата казани от политик и тв приемник не са правилни. Не бяха правилни точно (по време!) и известията за гибелта на старите вождове. Сега за какво да са правилни?

В обществените мрежи хората кълнат и пишат - “късно е, и да умрете, към този момент не ви имаме вяра!” Други пишат - “оздравей, с цел да платиш!” Това също е независимост на словото, до преди една година такива смешки се преследваха. Приемете този текст за записка под линия и пожелайте здраве на тия, от които сме недоволни. Така се прави, това е публична българска линия. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР