ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

В стотици градове и села хората нямат алтернатива на мутренската партия ГЕРБ

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар от Facebook на Мартин Димитров, креативен шеф на рекламна организация Nitram:

Този уикенд, на частичните локални избори, “ГЕРБ” победи в Септември, Кичевица, Медовина и в още няколко обитаеми места. Десетки, в случай че не и стотици са градовете и селата в България, в които Политическа Партия ГЕРБ няма опция. И това е по този начин, тъй като тази мутренска партия е сложила жителите на тези обитаеми места в обезвереното състояние да нямат опция.

По тези градове и села “ГЕРБ” дава и взима, издига и смъква, и безусловно се разпорежда с животите на тези клети хора. А те, те мълчат и гласоподават, и се унижават и търпят. Защото имат деца, и заболели родители, и паники, и грижи, и страхове, и кахъри, а парите си трябват, мамка му. Тия мизерни пари, които под една или друга форма ти подмята тази власт. Трябва да разкараме мутрите и поради тези хора. Защото, ние към момента можем да крещим, до момента в който те не могат да дишат, а какво остава да си отворят устата. Толкова за “победите” на “ГЕРБ” във феодалните им региони.

#оставкамутри. И, до момента в който подадете оставка, простакесата Цвета Караянчева да слиза от служебната кола. Защото, тази кола е наша, а не нейна. И най-много, тъй като е позорно леке върху българския парламентаризъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР