ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Дроне, дроне, Радев ли те прати...

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Той отново е тук и още веднъж е жертва. Кой ли? Той. И още веднъж ни сервира небивалиците си. Сготвили го. Елементарно го сготвили. Кой? Разбира се, хора на президента. Коварният авиатор пратил една госпожа в покоите му, а тя пък взела, че нащракала една торба фотоси, до момента в който него го нямало.

Прав е чичо Октай. Генерал Бойко напряко създаде генерала-президент в сводник с последните си брътвежи. Ако в ръководещата партия има хора, които са същински привързани към водача си, би трябвало да са съществено загрижени за психическия му статус.

Палавият дрон, който прелиташе комшийския зид, с цел да шпионира миговете за релакс на премиера-работохолик, към този момент се снабди с плът и кръв. И не е някаква безполова купчина перки и гайки, ами напряко същинска мацка.

Нямало какво да си приказва с Радев господин министър председателят, щом му желал оставката. Но щял на собствен ред да иде под прозорците му, в случай че паднел от власт. И тогава щял да види оня, дето безконтролно би катапултирал в напечена обстановка, какво е митинг. На една конференция на ГЕРБ се събирали повече хора, в сравнение с " вечеринките " на " Отровното трио ".

До наскоро Борисов потушаваше с купешки конграчулейшъни издънките си, към този момент обаче не върви да го прави, пък и тези оттатък Калотина млъкнаха. Особено след десетките изявления в западни издания за обстановката у нас. Те правилно, че са платени от разните му гадове, само че все пак не е комфортно. Затова и се постанова фантазията му да ражда странни сюжети от еротично-битов темперамент с препратки към националното творчество, до момента в който Бистришките баби подреждат в главата му: " Дроне, дроне, Радев ли те прати... ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР