ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Хаджигенов пред DW: Врагът е ГЕРБ

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Васил Божков не е платил нито една стотинка, само че Недялко ще заплаща. Това сподели юрист Николай Хаджигенов в изявление за DW.

Врагът е ГЕРБ. Единственият ни късмет е да се съберем всички дружно. Някой ден, когато можем да осигурим почтени и транспарантни избори, разделете се на хиляди части - който какъвто желае да е. Сега единственият ни късмет е всички дружно - те са прекомерно мощни, ръководят към този момент 11 години, откраднаха десетки милиарди може би. Опитаха и " Да, България ", и Мая, и кой ли не - не става. Те са прекомерно доста, прекомерно мощни, прекомерно авторитетни и прекомерно богати. Преди митингите бяха и с съвсем цялостна поддръжка в Европейския съюз.

Българите в чужбина са напълно неглижирани и отхвърлени от властта. Бойко Борисов ги пренебрегва, ненавижда ги искрено, не ги схваща - какви са тия, дето са избягали и прочие А в действителност немалка част са избягали поради него и поради такива като него. Той не ги схваща и тъй като са образовани. Имаме съответни хрумвания, които няма да споделя на този стадий. Но капацитетът на всеки един българин, който е декларирал подготвеност да бъде доброволец за свалянето на властта и по-късно за възраждането и построяването на същинска народна власт и свободна правова страна, ще бъде употребен.

Делото против Караянчева е към този момент заведено. В понеделник беше импортирано в Районния съд. Завеждаме и друго дело. Тъкмо си взех констативния протокол. “ПИК” настояват от известно време, че Хаго Бабикян (синът на Арман Бабикян - б.р.) има къща за 180 000 евро някъде в Гърция, закупена с пари от Божков и от митингите, естествено. Аз нищо не запознат съм парцели в Гърция, само че съм ходил задоволително пъти - гледайки фотосите на къщата, тази къща в случай че коства 500 хиляди евро, е без пари. Днес сме подготвили на Недялко (Недялко Недялков, издател на “ПИК” - б.р.) още една изненада. Имам още 4-5 такива протокола. Божков не е платил нито една стотинка, само че Недялко ще заплаща. Дълго и трудно. И всичко ще отиде в детската онкохематология на ИСУЛ за лекуване на деца, заболели от левкемия, както отива в последните 10 години.

Това, което направихме, е да покажем на целия свят и най-много на Европейския съюз, който си затваря очите за Борисов, че царят е гол. Царят не просто е гол, а и злобен. И е цар, което е неприемливо в Европейския съюз. Борисов и герберщината са си отпътували със страшна мощ. Дали ще е през днешния ден, дали ще е на следващия ден, дали ще е на 22 септември - това е реалност. Както е реалност, че ще бъдат разследвани и съдени. Отказвам да предсказвам какво ще стане оттова нататък, само че поредността е такава. Всички тези несгоди, които сториха Борисов и ГЕРБ в последните години, би трябвало да бъдат глобени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР