ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Купонът на Гешев - римейк на ГЕРБ в Тех Парка

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Прокурорската колекция в Бояна може да се съпоставя по своята повърхностност само с Националната конференция на ГЕРБ в София Тех Парк. Единствената изгода от двете мероприятия провидяха уредниците им - Борисов и Гешев. За тях беше от изключителна значимост да се обкръжат със свои хора, които да им кажат " евала ". И да реанимират най-малко краткотрайно нараненото им самочувствие. Наранено от неразбирането, за какво хората не ги обичат, а те непрекъснато работят за тях. Толкова.

В Тех Парка гербери си късаха потниците, като на концерт на Щилян при осъществяване на епохалния шлагер " Кел, кел ", а в Бояна беше призната потресаваща " декларация за самостоятелност ". Сякаш прокурорите желаят да заживеят сами върху парче от територията на страната. Ами да се включат в гасенето на пожарите в Свиленградско и да възстановят самодейността за заселване на района Странджа - Сакар от 80-те години. Тогава не станаха нещата, в този момент кой знае - може да им върже. Първа прокурорска република.

Чудовищен прокурорски автогол, който ще донесе единствено негативи за гилдията.

В Тех Парка бе осъществено принуждение против публицисти, а по време на поркурорската колекция бе разрушен лагерът на протестиращите пред Ректората. Не споделяме, че прокурорите са наредили това, не. Просто съвпадане, което прави двете събития още по-близки.

Този прелестен ден за българската народна власт едвам бе преполовен, а положителните вести не свършваха. От Атина министър председателят върна позагубената си популярност на международник и даде обещание газ от целия свят, за всички, откъдето си пожелаят.

Как да не празнуваш през днешния ден, народе?!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР