ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Нямат наяждане от корупция гербаджии и депесари!

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
И по този начин, да стартираме с малко пояснение какво става тези дни и какви грабежи прави проведената престъпност в енергетиката, обвързвана с ГЕРБ и Движение за права и свободи, и в действителност непосредствено под контрола на лицата глобени по закона “Магнитски” в Съединени американски щати.

На двете фотоси (по-долу) виждате образно манипулиране на борсовата търговия с електрическа енергия в България през днешния ден в действително време. Оградил съм с кръг пиковата престъпна активност, само че единствено по себе си това няма да е забавно, в случай че това не е добре проведена борсова престъпна операция, в дъното на която стоят двете следени от Движение за права и свободи държавни компании ЕСО и НЕК.
 Нямат наяждане от корупция гербаджии и депесари!  Нямат наяждане от корупция гербаджии и депесари!

Както виждате, е завършена пикова зона от 6-8 часа с шизофренични цени на електрическата енергия, които са в пъти по-високи от европейските.

От през вчерашния ден няколко предприятия стопираха работа вследствие на това, както е КЦМ Пловдив и 1500 души са в насилствен отпуск. И това е частична вреда.

Как е допустимо това?

Лесно. Шефовете в НЕК съзнателно и безочливо, напълно престъпно, подготвяха тази скица 4 години. Схема за манипулиране на енергийната борса, като авансово започнаха унищожаването на тези хидроенергийни мощности (поверени им за стопанисване от държавата), които могат без проблем да покрият 1300 MW от пиковото натоварване, заградено в кръг, и да държат цените под надзор.

Как го направиха?

Лесно! Предизвикаха умишлена техническа рецесия на ПАВЕЦ “Чаира”, прогонвайки построилата я японска корпорация и започвайки ремонтни действия с концепцията да доведат централата до неспособност да работи. И го реализираха! Ако японците бяха там, несъмнено, това нямаше по какъв начин да се случи, нито “ремонтът” да закъснява 2 години. Затова те (японците) бяха прогонени с искане на рушвет (отказано), техническата им документи открадната и беше предоставен контракт по механически хрумвания на НЕК. Както знаете НЕК е международен водач в производството на такава комплицирана техника.

Какво споделих? Голяма нелепост! Никакъв производител на нищо не е, а единствено на корупция и саботажи против енергийната система!

Така енергетиката остана без своята единствена балансираща мощ, доведена до техническа съсипия съзнателно за операция на енергийната борса и обири за стотици хиляди евро всеки ден! Тези дни кражбите са за милиони, а българската промишленост е в колапс!

Ако от прокуратурата не знаят къде са отговорните и по какъв начин се споделят, елементарно могат да ги намерят в НЕК под имената И.Й, А.М, А.Х, любовницата на шефа (да питат - всички знаят коя е), шефът, който е някогашен началник П.И.

Всъщност протичащото е закононарушение против републиката, което е директно обвързвано и с съветската тирания, тъй като същите хора са забъркани, както се носи слух и с възлагане на контракт на съветска компания прикрита под чешко име, която пък е унищожила другите 300 MW балансиращи пазара мощности.

Хибридните военни дейности постоянно са ориентирани към унищожаването също на стопанската система на нападнатата страна.

Тези, вършещи всичко това, грабят рушвети, само че главната цел на кукловодите им е да унищожават стопанската система на България и да върнат някак си във властта хибридната военна политическа партия на диктатурата в Москва в лицето на Движение за права и свободи, създавайки рецесия в ръководството на служебното държавно управление.

ГЕРБ стоят в сенките и чакат да ударят при опция, само че въпреки всичко хората им с Движение за права и свободи и грабят в този момент от тези цени.

Нямат наяждане от корупция гербаджии и депесари!

Автор: Стефан Гамизов, енергиен специалист



Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР