fakti.bgРуският концерн за въздушно-космическа отбрана Алмаз-Антей патентова безпилотен прехващач, който

...
fakti.bgРуският концерн за въздушно-космическа отбрана Алмаз-Антей патентова безпилотен прехващач, който
Коментари Харесай

Русия разработва летящ автомат

fakti.bg

Руският тръст за въздушно-космическа защита " Алмаз-Антей " патентова безпилотен прехващач, който на процедура съставлява летящ автомат. Апаратът към момента няма име, само че е известно, че тежи 23 кг и има обсег на крилете 3 метра.



 

Дронът е въоръжен с автоматизирана карабина " Вепрь Молот " 12-и диаметър с пълнител за 10 патрона. Може да лети 40 минути без кацане и не се нуждае от писта или катапулт за политане.



 

 

Летящият автомат се ръководи благодарение на бордови камери и сензори за ориентиране и прицел. Необичайната структура вид " патица " с главно крило в задната част усъвършенства маневреността и точността на стрелбата.



 

Според уеб страницата " Русское оружие " апаратът към този момент е минал цялостен цикъл от тествания. Тествани са както управляемостта, по този начин и прицелът, а клиентът към този момент е получил първия функционален пример на летящия автомат.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` После
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР