fakti.bgОпитът за саморазправа с медиите не мина чрез Закона за

...
fakti.bgОпитът за саморазправа с медиите не мина чрез Закона за
Коментари Харесай

Светослава Ингилизова пред 7/8TV: Има опит за саморазправа с медиите

fakti.bg

Опитът за разпра с медиите не мина посредством Закона за персоналните данни. Той беше спрян от Конституционния съд. Сега се прави нов опит.

Това съобщи пред „ Студио Хъ “ по " Телевизия 7/8 " журналистът от ФАКТИ Светослава Ингилизова. Тя разяснява следващата самодейност на Вежди Рашидов. Преди дни депутатът от ГЕРБ разгласи, че готви закон против подправените вести в българските медии.

Светослава Ингилизова призна, че Вежди Рашидов е прав, че казусът на медиите са самите медии.

Пропуска се личността на журналиста. Едно време се говореше, че един вестник е подобен, какъвто е основният му редактор, уточни Светослава Ингилизова. Тя прикани публицистите да бъдат по – смели.

 

 

Телевизията продължава да бъде главен фактор за установяване на публичното мнение. В същото време би трябвало да се означи, че има избрани интернет медии, които са опозиционни към властта. За това те си заплащат, тъй като властта отхвърля да дава изявленията за тях и да дава отговор на поставените въпроси, уточни Светослава Ингилизова. Тя прикани медиите да си сътрудничат при разпространението на значими следствия.

Медиите в интернет са дребни островчета, които сега не се управляват.

Не може мнението на даден създател да бъде подправена вест. Това е неуместно на първо четене. Това съобщи Светослава Ингилизова. Според нея властта може да удари дадена медии посредством техните доходи.

Стандарт за българския народен представител е да приказва неистини. Той е подготвен да употребява всички средства, с цел да се измъкне, уточни журналистът от Факти.

Светослава Ингилизова уточни, че не чака да мине законодателната самодейност на Вежди Рашидов.

Тя призна, че в българската публицистика няма възприятието за колегия. Имало е прояви на взаимност за обособени публицисти, когато са били уволнявани, само че няма възприятието за колегия в българската публицистика, уточни Светослава Ингилизова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР