fakti.bgКалифорнийската компания OmniVision Technologies, Inc. обяви, че пуска в продажба

...
fakti.bgКалифорнийската компания OmniVision Technologies, Inc. обяви, че пуска в продажба
Коментари Харесай

Представиха най-малката камера в света

fakti.bg

Калифорнийската компания OmniVision Technologies, Inc. разгласи, че пуска в продажба най-малката серийно създавана камера в света. OV6948 има размери 0.575 x 0.575 x 0.232 мм.

Камерата е предопределена за медицински потребности. С нея могат да бъдат заснемани качествени изображения на най-малките елементи от човешката анатомия за задачите на мозъчни, офталмологични, сърдечни, гръбначни, гинекологични и урологични проучвания.

 Най-малката камера в света

 

OV6948 разполага със лична подсветка и може да снима видео с разграничителна дарба 200 на 200 пиксела с 30 фрагмента в секунда. Има зрителен ъгъл от 120 градуса и фокусно разстояние от 3 до 30 мм. Камерата предава ясно изображение без образни шумове и изкривявания на цветовете по кабел с дължина до 4 метра.

OmniVision OV6948 може да се употребява в катетри и ендоскопи с диаметър под 1 мм. Потребява минимално количество сила (25 миливата), което свежда отделяната топлота до най-малко.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР