fakti.bgГодишните данъчни декларации за доходите на гражданите от 2019 г.

...
fakti.bgГодишните данъчни декларации за доходите на гражданите от 2019 г.
Коментари Харесай

Подаваме данъчни декларации в 311 пощи

fakti.bg

Годишните данъчни заявления за приходите на жителите от 2019 година може да бъдат подадени в 311 пощи в страната. От тях 24 са в София, а цялостният лист и адресите им може да бъде забелязан на уеб страницата на Национална агенция за приходите.

В тези пощи декларациите непосредствено може да бъдат подадени и да се получи входящ номер. Но най-големият плюс е, че в тези пощи хората няма да заплащат такса за изпращане на предложено писмо с противоположна квитанция, а просто би трябвало да показват декларацията си, което е гратис.

От тази година подаването на годишните данъчни заявления за приходите по интернет е още по-лесно.

 

 

От началото на март при онлайн подаване на формулярите в тях автоматизирано ще бъдат попълнени данните за получени приходи от заплати, възнаграждения и цивилен контракти. Хората ще би трябвало да прегледат данните, да попълнят приходите си, за които в Национална агенция за приходите няма информация, както и да отбележат употребяват ли някакви облекчения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР