fakti.bgАко при проверка на маслото в двигателя, установите, че то

...
fakti.bgАко при проверка на маслото в двигателя, установите, че то
Коментари Харесай

Можем ли да караме с масло под минимума

fakti.bg

Ако при инспекция на маслото в мотора, установите, че то е под минимума, то не бързайте да изпадате в суматоха. Ако няма забележими и мощни течове на масло, тогава можете да продължите да карате, до момента в който стигнете до място, откъдето можете да купите масло.

Работата е там, че маслената помпа с всмукателната тръба е ситуирана доста по-ниско от тестовата пръчка. А налягането на маслото по никакъв метод не е обвързвано с равнището му. Следователно, сухото разграфяване на тестовата пръчка въобще не значи, че на мотора ви липсва смазване.

Така че можете да стигнете до сервиза или до магазина, където можете да закупите маслото, което се предлага за мотора на вашия автомобил, и просто да го добавите. Основното значимо нещо е да не стигате до обстановка, в която знакът за налягане на маслото на таблото стартира да свети непрекъснато. В този случай би трябвало неотложно да приведете колата неподвижен до момента в който намерите смазочна течност или не установите от къде идват проблемите.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР