Фактът, че за любовта годините не са важни, се доказва

...
Фактът, че за любовта годините не са важни, се доказва
Коментари Харесай

Млада рускиня и 60-годишният ѝ любим милиардер очакват четвърто дете

Фактът, че за любовта годините не са значими, се потвърждава от щастливия брак на 60-годишния съветски милиардер Александър Лебедев и 33-годишната му брачна половинка – модела Елена Перминова.

Jenata.blitz.bg описват за тяхната любовна история, която стартира когато Елена била доста дребна.

И по този начин, на 17-годишна възраст в родния си Бердск, област Новосибирск, едно момиче, заради своята нелепост, се оказва в тежко състояние и било застрашено с действителна присъда за пандиза за нелегално придобиване, предпазване и продажба на опиати. В тази история я забъркал тогавашният ѝ обичан, който я убедил да бъде „ куриерка “, а по-късно просто я „ зарязал “.

Въпреки обстоятелството, че малолетната Елена е помогнала на следствието да откри уредниците на продажби на опиати, тя въпреки всичко била застрашена със затвор.

Именно тогава се появява Александър Лебедев.

Той бил член на Държавната дума и взел участие интензивно в законопроекта за отбрана на очевидците.

Бащата на момичето написа на Лебедев с молба за помощ. Александър дал отговор и ѝ оказал помощ да избяга от наказателната процедура и с неговите старания тя в последна сметка получила 5 години условна присъда.

Елена към момента назовава Александър „ своя благ ангел “. И възрастовата разлика от 27 години не я тормози. „ Какви бариери могат да бъдат годините, в случай че хората се обичат? “, споделя тя.

И тогава момичето последователно се влива във висшия живот на Лондон и Москва и стартира кариерата си на модел. След известно време Перминова стартира да се появява на стилните сцени и на лъскавите корици на редица интернационалните фешън списания.

Сега тя е известна по целия свят като сполучлив модел и създател на благотворителна фондация, а появяването ѝ на събитие с марка коства 5000 евро или повече.

Елена и Александър и до ден сегашен са щастливо омъжени и се радват на трите си деца и чакат четвъртото, написа jenata.blitz.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР