Фактът, че в един много сложен процес като влизане в

...
Фактът, че в един много сложен процес като влизане в
Коментари Харесай

Тома Биков възмутен от Радев: Да каже кои са мутрите! Дончев, Сачева?

Фактът, че в един доста комплициран развой като влизане в Чакалнята на Еврозоната нямаше по какъв начин да си позволим да вършим промени в кабинета. Всички претекстове за оставките са годни. Първо - министър-председател е Бойко Борисов и той взима решенията, не Делян Пеевски или Движение за права и свободи. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Той насочи рецензия към "Да, България ", които се пробват да влязат във властта и се "помпат " с Движение за права и свободи. По думите на Биков се разиграва сценка.

"Тези дейности ги вършим доста ясно на нашите гласоподаватели къде е ГЕРБ и че е подготвен да се раздели с всеки, само че не и с гласоподавателите си ", сподели депутатът пред Българска национална телевизия.

"Напрежението не знам дали ще се понижи, ние към този момент се намираме в предизборна акция. Сигурен съм, че една огромна част от протестиращите са там с чисто сърце, без да допускат, че са включени в акцията на разнообразни политици. Виждам, че представителите на тези митинги са на възраст сред 60 година Включително и "младежите ", които стопираха метрото. И най-сетне господин Радев, който се пробва да употребява за масовка интелигентните и младите ", разяснява Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Депутатите разискват измененията в кабинета

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за е уверен, че Радев поддържа с всички сили Българска социалистическа партия, тъй като това е първата му стъпка към нов мандат. Той предвижда, че Движение за права и свободи и Демократична България също ще го поддържат.

"Президентът има пълномощия да предлага промени в Конституцията. Сетил се той на 4-тата година да желае промени ", сподели още депутатът.

На въпрос за възможен импийчмънт, Биков означи, че решенията се взимат на избори.

"Импийчмънът би добавил някакъв жертвен облик. Недопустимо е да приказва по този метод. Когато си президент и представляваш целия български народ, да наричаш мутри цели групи от хора, без да кажеш кои са тези мурти - Дончев ли е, Сачева ли, кои са тези, които ще бъдат "вън ". И кое е това "вън ". Това е неприемлив език на български президент! Аз считам, че господин Радев ще заплати политическа цена за това рано или късно ", разяснява националният представител от ГЕРБ.

Пиарът на ГЕРБ към Румен Радев: Прочети я тая Конституция най-сетне

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за съобщи, че новите ограничения от държавното управление ще са ориентирани към най-пострадалите в бизнесите от ковид. Увери, че страната бързо ще се оправи.

"В страната има пари и тези пари би трябвало да бъдат изразходвани оптимално. Но нито едно служебно държавно управление не може да гласоподава нито една такава мярка ", подсети той.

И акцентира, че не би трябвало да влизаме в хронична болест на положение без държавно управление. Напомни, че даже и да има избори октомври освен това разделяне на политическите сили не може да се подсигурява, че нов кабинет ще проработи през ноември. Смята, че и Българска социалистическа партия са в неприятна кондиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР