Фактът, че целулитът се среща при близо 90% от жените

...
Фактът, че целулитът се среща при близо 90% от жените
Коментари Харесай

Ти срещу целулита: кои средства действително вършат работа?

Фактът, че целулитът се среща при близо 90% от дамите прави трудноразбираем обстоятелството, че го възприемаме като нещо неприятно. Затова и появяването му не е нещо, от което би трябвало да се срамим, само че все пак продължава да ни нервира с наличието си по нашата кожата.

Преди обаче да преминем към средствата против целулита, дано изясним какво в действителност съставлява – това са натрупвания на отпадъчни артикули, вода и лой в подкожния клетъчен пласт, които стартират да избутват пластовете колагенни фибри и свързващи тъкани . Именно комбинацията от свързваща тъкан и мазнини води до добре познатия тип на кожата, която стои на дупчици и нормално се вижда по бедрата, дупето и други елементи от тялото, измежду които ръцете и стомаха.

Факторите за формиране на целулит са редица, само че козметичната промишленост продължава да ни споделя, че премахването на целулита не е невероятно. Така се появяват и най-големите заблуди, измежду които настройката, че той може да изчезне с едно нанасяне на крем или допиране от специалист.

Така някои от най-често употребяваните съставки и артикули в действителност са краткотрайно решение и не служат за трайно прощаване с целулита. Според доктор Роб Акридж те най-много стягат кожата, само че не изтеглят мазнините, с цел да понижат вдлъбнатините в кожата.

Затова и съгласно доктор Акридж най-хубавият метод да се отървеш от портокаловата кожа е с положителните остарели физически извършения . Методи, третиращи кожата в дълбочина, като лазерни лечения , при които свързващата тъкан се „ подрязва “, също могат да бъдат ефикасни. Те обаче не всеки път заличават напълно казуса, защото не отстраняват мазнините.

Виж продуктите, които не са ефикасни в вероятност, в галерията >>>

 нов банер Edna

 нов банер Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР