Фактът, че съботният протест в Москва е непозволен цяла седмица

...
Фактът, че съботният протест в Москва е непозволен цяла седмица
Коментари Харесай

В Москва: Протестиращите искат само хаос

Фактът, че съботният митинг в Москва е забранен цяла седмица и това беше повтаряно от градските управляващи, които разкриха, че опозиционерите не са се съгласили да проведат по-рано уговорения протест, което сподели на доста жители, че повече настояванията за „ почтени избори “ са неистини, написа съветското издание „ Российская газета “.

Да вземем да вземем за пример обстоятелството, че в листата с 22 претенденти на опозицията бяха открити хора, които са към този момент умряли, само че са събрали поддръжка от над 300 подписа. Други над 14 хиляди подписа пък са направени от хора, които нямат паспорти. А такива, меко казано, несъответствия, има доста измежду опозицията.

Това обаче за съперниците на Кремъл няма значение и те се пробваха да блокират центъра на столицата в събота със своята непозволена акция. Правоохранителните органи не разрешиха това да се трансформира в всеобщ хаос. Участниците в така наречен кротичък митинг в действителност са носели ножове и газови револвери. Повечето от тези, разполагащи с оръжие обаче не са съумели да го употребяват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР