Фактът, че човешката раса контактува с извънземни, става все по-ясен

...
Фактът, че човешката раса контактува с извънземни, става все по-ясен
Коментари Харесай

Маите били в контакт с извънземни?

Фактът, че човешката раса контактува с извънземни, става все по-ясен с всеки минал ден. И макар че някои от нас към момента са настроени скептично, множеството стартират да осъзнават истината, за която се приказва от десетилетия.

Още едно, мъчно опровержимо, доказателство е дело на мексиканското държавно управление, което разсекретило документи и фотоси на предмети, описващи контакт на маите с извънземни.

Изключителните дискове, които свидетелстват за среща на маите с извънземни, са открити от Националният институт по антропология и история (INAH). Според института дисковете са открити още преди 80 години, само че са укривани от мексиканското държавно управление. Археологическите находки са показани на обществеността за първи път в документален филм, наименуван Откровения на маите за 2012 и нататък (2006 г.):

Снимките на енигматичните дискове са показани на конференция в Германия през 2011 година

Ето и какво най-вероятно съставляват изображенията, маркирани с числа:

(1) Двата пръстена най-вероятно изобразяват Земята и нейната атмосфера.

(2/3) Смята се, че това е комета или метеорит, насочил се към Земята.

(4) Космически транспортен съд, който евентуално би трябвало да отклони метеорита.

(5) Астронавт, който управлява галактическия транспортен съд.

(6) Още един галактически транспортен съд.

Най-високопоставеният държавен чиновник в Мексико, който си е разрешил да приказва за контакти с извънземните, се споделя Луис Аугусто Гарсия Росадо (Luis Augusto García Rosado). Той споделя за срещи сред маите и извънземни, разказани в антични текстове, които държавното управление е държало в загадка в продължение на десетилетия. Росадо загатва и 3000-годишни установки за кацане на галактически кораби в джунглите на Мексико.

Но към случая с разсекретяването на фотосите и документите не се е вдигнало доста звук. Човек би си помислил, че толкоз значима информация не би убягнала от зоркото око на обществеността, само че събитията в последна сметка са останали в сянка, а истината продължава да е пред очите ни.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР