Фактът, че българският рапър Ванко 1 беше част от тазгодишния

...
Фактът, че българският рапър Ванко 1 беше част от тазгодишния
Коментари Харесай

Участието на Ванко 1 във VIP Brother предизвика реакция от Великобритания

Фактът, че българският рапър Ванко 1 беше част от тазгодишния VIP Brother, стана обект на внимание и от авторитетната английска медия The Guardian.
Британската медия обръща внимание на предишното на Иван Главчев (както е същинското име на Ванко 1) – че е наказан и лежал за сводничество и трафик на дами. И разяснява, че българските медии са обърнали малко внимание на този факт, само че недоволствата от цивилен организации и фенове са довели до изваждането на Ванко 1.
Официално Ванко 1 напуща VIP Brother поради " персонални аргументи ", твърди Modern Times Group, шведският притежател на Нова телевизия. Рапърът пък съобщи, че не се усеща добре здравословно. " В светлината на недоволствата, които получихме, локалният ни бранд ревизира критериите за селекция на участници в такива шоупредавания. В бъдеще няма да включваме участници с потвърдено престъпно минало и присъда ", добави Modern Times Group.
The Guardian показва като мотор на самодейността за изпъждане на Ванко 1 клуб " Не Си Сам(а) ". Чрез известната платформа " Мама Нинджа ", която е на една от най-известните блогърки в България и която живее на Острова, клубът разгласява отворено писмо до всички виновни фактори в " Нова Броудкастинг груп ", като заглавието на материала за писмото е " ВИП нарушители в народен ефир ". " Не желаеме и не можем да бъдем персонално виновни за възпитанието на всяко дете и подрастващ, чието схващане се сблъсква с явлението Иван Главчев и то без никаква цензура ", гласи основата на писмото.
Интересен факт е, че членът на Съвет за електронни медии Бетина Жотева приказва пред английската медия за казуса с усещането в България за " голям триумф " да поканиш в известно шоу човек като Ванко 1, само че не разяснява какво прави Съвет за електронни медии що се отнася до публичната роля на медиите в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР