Фактът, че американците изстреляха забранена ракета само седмици след късането

...
Фактът, че американците изстреляха забранена ракета само седмици след късането
Коментари Харесай

Путин за ракетата на САЩ: Прекалено бързо я изстреляха!

Фактът, че американците изстреляха неразрешена ракета единствено седмици след късането на контракта, ясно демонстрира, че тя е била в разработка доста преди този момент. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от RT.

По-рано през тази седмица въоръжените сили на Съединени американски щати направиха тестване на стандартна крилата ракета, която беше неразрешена съгласно Договора за очистване на ракетите със междинен обхват на деяние. Администрацията на Доналд Тръмп обаче скъпа подписания през 1987 година контракт, тъй като съгласно Вашингтон руснаците го нарушават.

„ Това беше просто прекомерно бързо “, съобщи съветският президент, съгласно който американците са разработвали тази ракета доста преди прекратяването на контракта. Изпитанието беше осъществено от западното крайбрежие на Съединени американски щати, а съгласно специалисти обсегът на ракетата е 500 километра. Путин счита, че Съединени американски щати от дълго време са разработвали нови ракети и са търсели причина, с цел да скъсат съглашението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР