Факт е, че отмъщението, когато се направи правилно и сурово,

Факт е, че отмъщението, когато се направи правилно и сурово, ...

Скорпион, риби, телец – най-отмъстителните зодии.


Факт е, че отмъщението, когато се направи правилно и сурово, е едно от най-удовлетворяващите чувства в света. Също така е факт, че има хора, които са много по-отмъстителни от други и това често зависи от техния зодиакален знак. 
Ето и кои са четирите най-отмъстителни зодиакални знака, с които трябва да бъдете особено внимателни: 1. Скорпион За никого не е изненада, че хората от зодия Скорпион са най-отмъстителни. Ако вбесите човек от този знак, най-добре напуснете града или поне променете адреса си и задължително си вземете голямо, страшно куче, което да ви бъде бодигард. Ако сте предали Скорпион или сте го накарали да страда, не ви чака нищо добро, все пак той има отрова в опашката си. Този човек ще се превърне във ваш смъртен враг до края на живота ви и дори да не може веднага да ви отмъсти, със сигурност ще си направи пъклен план как да ви го върне тъпкано в обозримо бъдеще.
2. Риби Рибите може да изглеждат невинни, състрадателни и добри, но тяхната крайна чувствителност е нещо, от което трябва много да се пазите. Ако нараните умишлено човек от тази зодия, ако го засегнете ненужно, вие сте обречени – рано или късно очаквайте нож в гърба. Рибите не са така прецизни в отмъщението си като Скорпионите, но все пак помнят лошото завинаги и ще намерят начин да си го върнат. Може да минат години след като сте се отнесли зле с човека от тази зодия и изведнъж да разберете, че той е причината, поради която са ви съкратили наскоро от работа. 3. Телец Подобно на хората от зодия Скорпион, тези от зодия Телец, също имат репутацията на много злопаметни същества.  Останалите отмъстителни зодии може да намерите в Tialoto.bg. По публикацията работи: Иванка Гъркова

Източник: dnes.bg