Факт е, че Кейт Мидълтън има безпогрешен усет за стил.

...
Факт е, че Кейт Мидълтън има безпогрешен усет за стил.
Коментари Харесай

Кейт с БГ вълнени чорапи за благотворителна инициатива - slava.bg

Факт е, че Кейт Мидълтън има непогрешим нюх за жанр. Тя е една от най-добре облечените дами освен в Обединеното кралство, само че и в света.

За формалните събития, на които участва, херцогинята на Кеймбридж постоянно носи прелестни тоалети, подчертаващи нейната хубост. И въпреки всичко, тя е не по-малко магнетична и в всекидневно облекло, тъй като нейните външност и харизма не зависят от облеклата.

Тя потвърди това единствено преди няколко дни, когато се причисли към благотворителната самодейност на организацията "Family Action ", по време на която оказа помощ на деца да изберат коледни елхи за класните си стаи от огромна плантация в Бъкингамшър, предава Dir.bg.

Съпругата на принц Уилям изглеждаше ужасно, спирайки се на празнични цветове, които отговаряха на мотива и създаваха въодушевление.

Британският "Express " направи цялостен разбор на дрешника ѝ, в който бе посочен забавен подробност. Изданието написа, че Мидълтън е заложила на алено спортно яке с етикет "Mini Duvet II ", чиято цена е съвсем 343 паунда, зелен пуловер - със стойност от 97.50 паунда, вталени сини дънки и високи туристически кубинки в кафяв цвят "Berghaus Supalite II " за 105 паунда, а подаващите се над тях зелени вълнени чорапи са на българската марка "Pirin Hill " и костват 8.80 паунда.

Фирмата-производител на чорапите се намира в град Русе и е фамилен бизнес, само че през годините е работила с разнообразни марки във Франция, Германия и... Англия. Ето за какво не е чудно, че даже и херцогинята на Кеймбридж има част от тяхната продукция.

Наскоро кралица Елизабет Втора отстъпи патронажа си на благотворителната организация "Family Action " на Кейт, точно по тази причина Мидълтън взе присъединяване в предпразничната самодейност. Тя обърна особено внимание както на всички деца, по този начин и на техните родители, предизвиквайки усмивки по лицата им и оказвайки им помощ в търсенето на най-хубавите дръвчета, с които да внесат коледен дух в класните стаи на учебните заведения, които посещават малчуганите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР