Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не

Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не ...

Фурор! Петя Буюклиева И Фънки Най-Накрая Си Признаха! Двамата Са Правили.


Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не изкритикува звездата на българската популярна музика, пише "Флагман". Но в същото време по традиция го играеше лошото ченге почти през цялото време на формата.

Но това, че не е отправял никакви критики към Петя, донякъде са обясними. Чак сега стана ясно, че Фънки и Петя са дългогодишни близки приятели, а известно време дори са свирили и пели и в една група.

„Вярно е, има нещо такова. Като студентка бях доста щура. Обикалях страната надлъж и шир като солистка на група „Унисон". Спортните зали – „Универсиада“, „Христо Ботев“, полудяваха, когато запеех кавъри на рок парчета, спомни си фурията.

По това време в една банда за известен период пях и с Фънки, който тогава беше прохождащ китарист", споделя Петя.

Заедно в рок бандата били още Иван Несторов – Амебата и мъжът на Буюклиева Тони. В началото Фънки дори се изявявал като беквокал на Петя, въпреки че неговият глас, както Амебата се шегувал, бил една октава, докато на Буюклиева достига поне пет.

Най-развълнуван Фънки остана след изпълненията на Петя на Лейди Гага и Валя Балканска - на едно от които дори й свали шапка на сцената.

Източник: bradva.bg