Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не

...
Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не
Коментари Харесай

Фурор! Петя Буюклиева И Фънки Най-Накрая Си Признаха! Двамата Са Правили

Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито един път не изкритикува звездата на българската известна музика, написа " Флагман ". Но в това време по традиция го играеше неприятното ченге съвсем от самото начало на формата.

Но това, че не е отправял никакви рецензии към Петя, ненапълно са обясними. Чак в този момент стана ясно, че Фънки и Петя са дългогодишни близки другари, а известно време даже са свирили и пели и в една група.

„ Вярно е, има нещо такова. Като студентка бях много щура. Обикалях страната надлъж и простор като солистка на група „ Унисон ". Спортните зали – „ Универсиада “, „ Христо Ботев “, полудяваха, когато запеех кавъри на рок части, спомни си фурията.

По това време в една тайфа за прочут интервал пях и с Фънки, който тогава беше прохождащ китарист ", споделя Петя.

Заедно в рок бандата били още Иван Несторов – Амебата и мъжът на Буюклиева Тони. В началото Фънки даже се изявявал като беквокал на Петя, макар че неговият глас, както Амебата се шегувал, бил една октава, до момента в който на Буюклиева доближава най-малко пет.

Най-развълнуван Фънки остана след осъществяванията на Петя на Лейди Гага и Валя Балканска - на едно от които даже й смъкна шапка на сцената.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР