,,Факт е, че благодарение на огромната експертиза на г-жа Алексова

...
,,Факт е, че благодарение на огромната експертиза на г-жа Алексова
Коментари Харесай

Шефът на НКЖИ: От БСП ме заплашват и ми налагат политичска репресия

,,Факт е, че с помощта на голямата експертиза на госпожа Алексова за избрани интервали от време компанията остана без горива, без услуги по хигиенизиране на жп гарите и застраховка трудова акцидент на чиновниците. Наложи се да работим изключително, поемайки големи опасности за разрешаването на основаните проблеми,`` изясни още Крумов.

,,Приемам решението на УС на НКЖИ за освобождението й като рационално, а не прочувствено. Моята роля е да развъртвам компанията и да вардя добре нейния имидж. Никога не сме разрешавали в нашата компания да има корупционни практики и в никакъв случай не ми е било прелестно да бъда заплашван, каквито закани получих през днешния ден. Ако това е цената компанията да работи обикновено и транспарантно, аз съм подготвена да я платя``, сподели още генералният шеф.

На въпрос от кой е получавал закани, Златин Крумов отговори: " От същите хора, които през днешния ден оповестиха " политическото уволняване на госпожа Алексова. "

Той е уведомил транспортното министерство и способените органи за " политическа принуда " против него.

По рано Георги Свиленски и Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия оповестиха на брифинг в централата на Българска социалистическа партия, че уволнението на Алексова е било политическо и тя е била на път да " разплете корупционна скица ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР