Факт е, че българският турист, за нас, е най-добрият турист.

...
Факт е, че българският турист, за нас, е най-добрият турист.
Коментари Харесай

Туризмът по Южното Черноморие протичал по брилянтен начин


" Факт е, че българският екскурзиант, за нас, е най-хубавият екскурзиант. Най-коректен, човек, който почива по най-хубавия метод.Сега това, което направихме като стратегически ход през реклами и всичко останало, демонстрира резултат. Да, фактически има туристи. Няма по какъв начин да са цялостни хотелите на 100 % в случай, че 70% от туристите са били западни. Имам поради Чехия, Словакия и Полша, в Китен пък Украйна и Русия. Няма по какъв начин да достигнем тази цифра, само че ние би трябвало да сме удовлетворени от това, което се случва. Искам да благодаря на всички български жители, които са предпочели българското Черноморие и несъмнено, Приморско и Китен. "

В момента в Приморско има и задгранични посетители. Това са чехи и поляци, допълни  Германов.

В Царево сезонът стартира още през април, доста хора пристигнаха и не си потеглиха, сподели кметът на Царево Георги Лапчев. Притесняваме се даже, че има повече туристи от предстоящото:

" Недоволните са само тези, които получават отвод да се записват в хотел, тъй като няма празни места.Така ще е доникъде на септември. Дано да няма проблем с тази ужасна болест. Всички виждаме какви са стойностите на инфектираните. За момента не се отразява на туризма. Напротив, туризмът в същинското Южно Черноморие протича по брилянтен метод. Ако продължава по този начин, ще се допрем до стойностите от предходната година, което е прелестно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР