Facebook вече експериментират с нова функция, която ще подобри качеството

...
Facebook вече експериментират с нова функция, която ще подобри качеството
Коментари Харесай

Facebook тестват функция гледане на видео с 4K резолюция

Facebook към този момент опитват с нова функционалност, която ще усъвършенства качеството на видео наличието в обществената мрежа. От компанията тестват телевизионния стандарт 2160p Ultra-High-Definiton Television, който ще разреши ъплоуд и гледане на 4K видео в профилите ни. Все още е належащо време преди новия инструмент да е разполагаем за всички консуматори. Идеята на Фейсбук несъмнено е много атрактивна и по собствен метод ще способства за качването на наличие с по-добро качество, разяснява TechCrunch.

Припомняме ви, че това е едно от най-желаните подобрениq в обществената мрежа, където всеки ден се споделя голямо количество видео клипове. Интересното е, че YouTube предлага алтернатива за качване на 4K видео от няколко години. Той считат, че потребителите ще възприемат позитивно новата функционалност и ще са по-активни в качването на клипове. Новият инструмент ще разреши на всички да се възползват оптимално от камерите на своите устройства. Вероятно до няколко седмици всички консуматори ще могат да гледат и качват видео материали с 4K резолюция.

Включването на сходна функционалност ще разнообрази наличието в профилите ни и ще е изключително потребно за геймърите, които обичат да стриймват в действително време по какъв начин играят. Високата резолюция ще се отрази в положителен проект и на наличието в другите известни секции на Фейсбук като Science, Travel, Fashion, Sports и други За да ревизирате дали даден клип може да се гледа в 4K би трябвало да кликнете върху иконата с формата на зъбно колела в долната част на обещано видео и да видите дали е налична опцията за 2160p.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР