Facebook въведе нови ограничения върху своята услуга за предаване на

...
Facebook въведе нови ограничения върху своята услуга за предаване на
Коментари Харесай

Facebook въвежда ограничения върху предаването на живо след нападенията в Крайстчърч

Facebook вкара нови ограничавания върху своята услуга за предаване онлайн след убийството на 51 души в новозеландския град Крайстчърч, съобщи компанията, представена от ДПА.

" След ужасяващите терористични набези в Нова Зеландия изследваме какво още можем да създадем, с цел да ограничим потреблението на нашите услуги за причиняване на щета или разпространение на ненавист ", се споделя в известието.

Фейсбук стартира да ползва метод, предусещащ тези, които нарушават нейните " най-важни политики ", неотложно да бъдат спирани да употребяват услугата за предаване онлайн за избран интервал.

" Планираме да разтеглим тези ограничавания към други области в идните седмици, като стартираме от това да попречим на същите тези хора да основават реклами във Фейсбук ", сподели компанията.

Фейсбук възнамерява да влага 7,5 милиона $ в нови проучвателен партньорства, с цел да усъвършенства технологията за разбор на фотоси и видео, тъй че да изпревари медийното манипулиране, употребявано за наново издание на неразрешен материал, осведоми Българска телеграфна агенция.

Компанията към този момент промени някои от своите правила за предаване онлайн и слово на омразата, откакто беше подложена на остри рецензии поради бавната й реакция, когато нападателят от Крайстчърч предаваше онлайн протичащото се.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР