Facebook стартира услугата Shops, която ще позволява на бизнеси да

...
Facebook стартира услугата Shops, която ще позволява на бизнеси да
Коментари Харесай

Facebook стартира нова услуга за онлайн търговия

Facebook започва услугата Shops, която ще разрешава на бизнеси да излагат и продават артикули на платформите на най-голямата обществена мрежа в света, сподели основният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг, представен от Ройтерс.

" Мисля, че това е изключително значимо в този момент, тъй като доста дребни бизнеси се реалокират в онлайн пространството, с цел да се оправят с икономическите последствия от COVID-19 ", написа Зукърбърг в персоналния си профил във Фейсбук.

" Тъй като на хората им е казано да си стоят по домовете, на физическите магазини им е мъчно да останат отворени и милиони хора губят работата си ", добави той.

Зукърбърг сподели, че най-голямата обществена мрежа в света ще работи в съдействие за продуктови интеграции с Shopify и седем други платформи за онлайн търговия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Онлайн магазините ще бъдат налични през Фейсбук и Instagram, ще има алтернатива за заплащане през платформите, а клиентите ще могат да споделят с търговците през WhatsApp и Messenger.

Услугата Shops ще бъде безвъзмездна за бизнесите, като упованията са тя да ускори интереса на потребителите и това да докара до увеличение на платената реклама.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР