Facebook сключи редица сделки със Samsung и други производители на

...
Facebook сключи редица сделки със Samsung и други производители на
Коментари Харесай

Facebook прави невъзможно премахването на приложението от телефона

Facebook подписа редица покупко-продажби със Samsung и други производители на смарт телефони с Android, с цел да направи невероятно хората да изтрият приложението. Сделките, регистрирани за първи път от Bloomberg, значат, че приложението Фейсбук идва авансово конфигурирано на устройства и може да бъде единствено деактивирано, само че не и изтрито.

Не е известно какъв брой покупко-продажби са направени с компании, само че засегнатите устройства включват и Samsung Galaxy S8. Приложения, които са авансово конфигурирани на смарт телефоните, които в промишлеността се назовават bloatware или crapware, са постоянно срещана характерност на телефоните с Android, въпреки че нормално са свързани с производителя на устройството.

Включването на приложения в операционната система по този метод постоянно се преглежда като не конкурентоспособно и преди този момент е довело до анти тръстови изследвания против техническите компании. Фейсбук отхвърли да разкрие какъв брой съглашения са подписани и не даде спомагателна информация за финансовия темперамент на споразуменията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР