Facebook създава нова опция, която ще ви показва колко време

...
Facebook създава нова опция, която ще ви показва колко време
Коментари Харесай

Facebook скоро ще показва колко време прекарвате в социалната мрежа








Фейсбук основава нова алтернатива, която ще ви демонстрира какъв брой време прекарвате в обществената мрежа. Разработчикът Джейн Уонг е разкрил непредставен до момента инструмент надълбоко в кода на приложението за Android, наименуван „ Вашето време във Фейсбук “. Функцията разкрива какъв брой часа приблизително се социализирате всеки ден и всяка седмица.

От Фейсбук са удостоверили информацията. „ Ние постоянно работим по нови метод, с цел да подсигуряваме, че времето, което потребителите прекарват в обществената мрежа, е добре оползотворено “, разяснява представителят на компанията. Все още обаче не е ясно по кое време ще бъде пуснат новият инструмент в Android или в някоя друга платформа.

Социалната мрежа обаче не е единствената софтуерна компания, която вкарва сходна алтернатива. През май Гугъл показа няколко функционалности в Android и YouTube, които оказват помощ на потребителите да наблюдават и ръководят своето време в приложенията и услугите. Миналия месец Apple също сподели нови функционалности за iOS, посредством които потребителите могат да управляват своето време и това на своите деца, прекарано пред екрана. (Доколко тези принадлежности са задоволително ефикасни е обособен въпрос).

Всъщност отчетът за последното тримесечие на 2017, оповестен през януари, сподели, че потребителите прекарват по-малко време във Фейсбук по отношение на миналата година и въпреки всичко компанията печели повече в сравнение с, когато и да било преди.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР