Facebook планира да интегрира услугите в приложенията Instagram, WhatsApp и

...
Facebook планира да интегрира услугите в приложенията Instagram, WhatsApp и
Коментари Харесай

Facebook интегрира услугите на WhatsApp, Instagram и Messenger

Facebook възнамерява да интегрира услугите в приложенията Instagram, WhatsApp и Фейсбук Messenger, заяви New York Times.

Идеята е трите приложения да останат като независими, само че да бъдат свързани на по-дълбоко равнище, тъй че изпратените от една апликация известия да могат да пътуват сред всички приложения.

Идеята е персонален план на създателя на Фейсбук Марк Зукерберг.
Пред BBC от Фейсбук изясняват, че това е началото на " дълъг развой ".

Ако консолидираното на приложенията стане факт, това би означавало, че потребителите на Фейсбук ще могат да споделят непосредствено с консуматори, които имат профили да вземем за пример единствено в WhatsApp. Сега това не е допустимо, тъй като приложенията нямат общо ядро.

От New York Times пишат, че работата по плана към този момент е почнала. Очаква се сливането да е реалност до края на актуалната или до началото на идната година.

Идеята на Зукерберг е да улесни потребителите, тъй че те да не губят доста време сред другите приложения.

Чрез дейно присъединение на всичките си консуматори към една всеобща група Фейсбук ще може и по-ефективно да се конкурира с услугите на Гугъл за известия и iMessage на Apple, пояснява новинарският софтуерен уебсайт The Verge.

Все отново във Фейсбук протичат голям брой полемики и диспути за това по какъв начин ще работи системата в последна сметка. От компанията твърдят и че работят за това да създадат продуктите си " криптирани от край до край ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР