Facebook Messenger съществува от близо десетилетие, като компанията sega представи

...
Facebook Messenger съществува от близо десетилетие, като компанията sega представи
Коментари Харесай

По-добри конферентни разговори от новия настолен Messenger

Фейсбук Messenger съществува от близо десетилетие, като компанията sega показа актуализирана настолна версия, както за Windows, по този начин и за macOS.

Изданието идва в доста подобаващ миг, защото милиони хора по света са принудени да работят от домовете си и да разчитат на платформи за конферентни аудио и видео диалози като Skype и Zoom, които обаче крият доста недостатъци.

Може би към този момент сте се сблъсквали с приложението на Фейсбук Messenger за Windows, даже има огромна възможност и към този момент да сте го конфигурирали, само че надали е съумяло да влезе в листата с стратегии, които употребявате всеки ден, защото не оферираше нищо атрактивно, а от своя страна Messenger е наличен и през браузъра.

Но обновената версия за Windows и MacOS предлага цялостен набор от нови функционалности и несъмнено, има мрачен режим.

От Фейсбук споделят, че през последния месец означават 100-процентно нарастване на аудио и видео позвъняванията, осъществени през десктоп. Въпреки че този голям брой консуматори не срещат усложнения с конферентните диалози през браузъра, специфичното приложение за настолни компютри прави нещата доста по-лесни – по този начин да вземем за пример е доста по-лесно да превключвате сред приложения, уеб уеб сайтове и сърфиране във Фейсбук по време на конферентен диалог.

Разбира се, едно от най-големите преимущества е опцията за осъществяване на диалози на по-голям екран, което е от значително значение, в случай че в диалогът ви има повече участници. Чатовете се синхронизират сред вашия компютър, мобилен телефон и останалите устройства, на които разполагате с деен Messenger, като се оферират и разширени варианти за ръководство на известията. Настолното приложение сходно на мобилното приложение и включва мрачен режим, поддръжка на GIF файлове, запис на аудио и други.
За една по-добра съгласуваност
Докато Фейсбук Messenger предлага добра опция на известната платформа Zoom или Skype, той няма да бъде харесан от всички. От една страна, няма ограничаване в продължителността на аудио и видео позвъняванията, както е в Zoom, само че ограничаването от осем участници ще значи, че приложението няма да бъде уместно за доста компании, екипи или образователни класове, които се нуждаят от платформа, която да обезпечи отдалеченото наличие на по-голям брой участници.

За срещи с другари и семейство обаче, приложението би било повече от съвършено, а съгласно неотдавна извършеното изследване на CNET, Messenger заема челно място в класацията за платформи за аудио и видео диалози, които оферират най-хубаво потребителско преживяване на ползвателите си.

Новото настолно Messenger приложение към този момент е налично за евакуиране за macOS от Mac App Store, а за Windows от Microsoft Store.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР