Facebook Messenger е второто най-популярно приложение за чат в света,

...
Facebook Messenger е второто най-популярно приложение за чат в света,
Коментари Харесай

Facebook променя приложението Messenger

Facebook Messenger е второто най-популярно приложение за чат в света, а по-ползвано от него е единствено WhatsApp, благосъстоятелност на същата компания. И до момента в който WhatsApp резервира относително изчистения си външен тип, множеството нови функционалности в Messenger направи използването му дразнещо и от време на време прекомерно комплицирано - дотолкоз, че редица консуматори избраха да употребяват Messenger Lite, ориентирано към разрастващите се пазари, на които всеобщо мобилните телефони са с надалеч по-ниски благоприятни условия.

Затова Фейсбук се пробва да промени наклонността, като разгласи цялостен редизайн на приложението. Новата версия, която ще получим " скоро ", бе показана по време на конференцията на FB F8 в Калифорния, оповестява money.bg.

Ще бъдат понижени бутоните в главната страница, както и в чатовете, само че това не значи, че ще би трябвало да се разделим с функционалности. Компанията даде обещание още, че новото приложение ще работи по-бързо. А и ще получи и " dark mode ", която ще направи потреблението му през нощта по-приятно. Функцията е от особена изгода и за употребяващите телефони с OLED екрани, защото ще пести батерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР