Facebook излъчи на живо видео на полицейски служител от американския

...
Facebook излъчи на живо видео на полицейски служител от американския
Коментари Харесай

Facebook излъчи на живо видео с разстрел на полицай

Facebook излъчи онлайн видео на полицейски чиновник от американския град Сейнт Луис, в което го прострелват в задната част на главата, след което пада на пода. Това бе обявено от американския уебсайт Гетауей Пандит, в който бе оповестено въпросното видео, съобщи БГНЕС. 
Полицейският чиновник на окръг Сейнт Луис Майк Лангсдорф бил погубен в неделя следобяд в Сейнт Луис на „ Пейдж авеню “. Полицаят е бил чиновник в полицейското ръководство на града в продължение на 3 месеца.
За убийството е обвинен 26-годишния негър мъж Бонет Кимбрел Микс.
На видеото се вижда по какъв начин обвиненият се бори с служителя на реда и по-късно го прострелва на място в тила. Видеокамерите в магазина, където се развива действието улавят целия случай. По-късно очевидци разгласяват видеото на убития офицер в YouTube, откъдето попада и във Фейсбук.
През 2003 година служител на реда Майк Лангсдорф избавя малко момиченце от пожар в дома му в Сейнт Луис.
Видеоклипът на служителя на реда, окървавен на пода, към момента се излъчва в YouTube.
Последваха безчет мнения на консуматори с акцент върху следния въпрос: „ Гугъл-Ю Тюб-Фейсбук оповестиха, че не разрешават консервативното наличие на техните платформи, материали със наличие на тирада на ненавист и съдържащи експанзия, само че разрешава това? “
Сейнт Луис е град в централната част на Съединени американски щати в щата Мисури с към 348 000 души население.
През 2009 година Сейнт Луис бе разгласен за най-опасния град в Съединени американски щати с осъществени 2070 убийства, придружени от актове на принуждение над 100 000 поданици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР