Facebook изглежда търси нов начин да подслушва потребителите си. По

...
Facebook изглежда търси нов начин да подслушва потребителите си. По
Коментари Харесай

Facebook търси нов начин да подслушва потребители

Фейсбук наподобява търси нов метод да подслушва потребителите си. По неофициална информация компанията работи по програмен продукт, който се задейства при специфични известия в телевизионните реклами и стартира скрито да записва аудио през смарт телефоните на потребителите.
Американският колос побърза да отхвърли изказванията, само че по информация от Съединените щати към този момент се работи и по патента на софтуера. Той ще се включва всякога, когато до него стигне кодирано в телевизионните реклами известие.

В Съединени американски щати оповестяват, че потребителите няма да чуват закодираните послания, поради специфична система на софтуера, която борави с Морзовата писменост. Основната концепция на Фейсбук е по този начин компанията да добие спомагателна визия за телевизионните привички на своите клиенти.

От една страна това ще докара до повече подчертани реклами за самите консуматори. От друга – то ще разреши и на фирмите да добият по-добра визия за аудиторията и броя, до който тяхната реклама е достигнала.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР