Facebook Inc. устоя на рекордната глоба от $5 милиарда и

...
Facebook Inc. устоя на рекордната глоба от $5 милиарда и
Коментари Харесай

Въпреки скандалите: Facebook пак изненада с отлични резултати

Facebook Inc. устоя на рекордната санкция от $5 милиарда и регистрира значима облага през второто тримесечие, като сподели устойчивостта на империята против честите неприятни вести за нея и все по-големия напън от регулаторите, написа The Wall Street Journal.

Технологичният колос регистрира $16,9 милиарда доходи за трите месеца до края на юни, покачване от 28 % по отношение на същия интервал на предходната година. Печалбата доближава $2,6 милиарда, или $0,91 на акция. От нея са извадени $2 милиарда, които са част от съглашението на стойност $5 милиарда с Комисията по федерална търговия, както и счетоводна смяна, обвързвана с данъчни облекчения при отплата с акции. Без тези две пера, Фейсбук щеше да регистрира облага от $1,99 на акция, надхвърляйки упованията на анализаторите за $1,88.

И въпреки едното значимо следствие да завърши, компанията заяви за друго: същата комисия ще изследва за възможни нарушавания на антимонополното законодателство.

Топ мениджърите на компанията са уверени, че могат да продължат да разрастват бизнеса и по едно и също време с това да влагат повече в сигурност и дискретност на персоналните данни на потребителите. " Това тримесечие сподели, че можем да вършим и двете ", споделя основният действен шеф Шерил Сендбърг.
 Всичко, което би трябвало да знаете за готвената от Фейсбук криптовалута Libra
Всичко, което би трябвало да знаете за готвената от Фейсбук криптовалута Libra

Въпросът в този момент е дали и по кое време тя ще се появи
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР