Facebook, Google, Twitter и Snapchat са сред платформите, които предлагат

...
Facebook, Google, Twitter и Snapchat са сред платформите, които предлагат
Коментари Харесай

Социални платформи и големи компании призовават европейците да гласуват

Facebook, Гугъл, Twitter и Snapchat са измежду платформите, които оферират спомагателни услуги, с цел да напомнят на европейците да гласоподават и да подсигуряват, че изборите не са компрометирани онлайн.

``
реклама

Гугъл предлага специфични функционалности за претендентите за евродепутати и припомня на хората да гласоподават.

Фейсбук припомня на потребителите си за изборите в навечерието им, а в самия избирателен ден предлага бутон " Аз гласувах ". Платформата също по този начин усили напъните си в битката с подправените вести. Instagram дава специфични стикери, които водят към уеб страницата на Европейския парламент за изборите.

Потребителите на Snapchat от цяла Европа, които са на възраст, на която имат право да гласоподават, ще получат видео обръщение от Team Europe, което им припомня да гласоподават.

Twitter дава специфични емотикони към хаштаговете #EUelections2019 и#thistimeimvoting на разнообразни езици.

Компании от цяла Европа също се включиха в апелите към европейците да гласоподават на изборите за Европейски парламент от 23 до 26 май.

Компанията Lime, която предлага електрически скутери и колела чартърен за споделено напредване на къси дистанции, ще предложи гратис напредване с нейните скутери за гласоподавателите в Австрия, Белгия, Дания, Франция, Германия, Гърция, Полша, Португалия, Испания и Швеция.

В поддръжка на Европа и европейския дух DHL осветиха в синьо постройката на централата си в Бон, Германия.

В поддръжка на по-високата изборна интензивност на европейските избори Луфтханзаизписа апела " Кажете да на Европа " на един от своите самолети, извършващ полети сред разнообразни европейски страни.

Повече от 426 милиона жители в Европейски Съюз имат право на глас сред 23 и 26 май.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР