Facebook е толкова остарял... Или сякаш все повече хора загърбват

...
Facebook е толкова остарял... Или сякаш все повече хора загърбват
Коментари Харесай

Писъкът на 2019-та: Как да позираш като истинска Instagram звезда

Facebook е толкоз стар... Или като че ли от ден на ден хора загърбват мрежата на Зукърбърг и се обръщат към новата фикс идея - Instagram. Социалната мрежа, в която всички наподобяват щастливи, красиви, водят здравословен метод на живот, имат божествени тела и театралничат напълно естествено.

Да, но не. Точно както всяка друга обществена мрежа, по този начин и Instagram крие своите дребни, мръсни секрети. Не всичко е толкоз пъстро, координирано и съвършено, колкото наподобява. Всъщност дамите, които получават милиони лайкове на своите фотоси, обмислят доста добре всеки собствен пост, умеят да популяризират себе , знаят какво е "тренди " и сменят десетки разнообразни ъгли, облекла и физиономии, с цел да получат "перфектния кадър ".
 Фламингото, което чете, гледа Edna предлага Фламингото, което чете, гледа " Игра на тронове " и схваща от ароматни свещи
Те работят това - да бъдат красиви и животът им да е мечтан от мнозина. Те ни продават артикули и услуги, без даже да подозираме. Те получават освен лайкове, а и пари. Ние пък получаваме единствено припадък на злоба и възприятие на меланхолия, че не сме като тези готини Instagram мацки, които закусват сандвичи с авокадо, почиват си на тропически острови, банските им стоят убийствено и постоянно наподобяват добре на всяка фотография.

Днес ще си приказваме по-конкретно за позите на тези мацки и за супер типичните фотоси, които качват в профилите си. Няма по какъв начин да не сте забелязали, че има няколко "модерни " фрагмента, които всички известни обществени пеперудки разгласяват. Ако желаете да опитате да сте като тях, въпреки и на смешка, ето по какъв начин и какво би трябвало да снимате!

Instagram, Instagram... първо фотографирам, след това хапвам - Да, супер съвременно е да снимаш храната си, когато сервитьорът я сервира. Колкото по-здраволсовна, веган, обилна и изтънчено украсена е тя, толкоз по-добре. Най-модерно е да се снимат чинии с авокадо, кроасанчета и кафе или пък изкушаващи палачинки.

Happy Saturday via @cyberfashioninspiration by @dasha_sky
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР