Facebook добави възможността да премахваме изпратено съобщение в Messenger –

...
Facebook добави възможността да премахваме изпратено съобщение в Messenger –
Коментари Харесай

Facebook добави опцията, която всички чакахме от години

Facebook добави опцията да отстраняваме изпратено известие в Messenger – освен това за всички участници в чата.

Още предходната пролет изпълнителният шеф на компанията Марк Зукърбърг се снабди с тази привилегия. Това от своя страна провокира възторг измежду потребителите на Фейсбук. Нещо повече - с помощта на TechCrunch стана ясно, че Зукърбърг (и други високопоставени лица в компанията) са могли да отстраняват известията от входящите кутии на други консуматори още от 2010 година насам.

След като се подвигна звук по тематиката, от Фейсбук оповестиха, че ще прибавят тази опция за всички, а в това време Зукърбърг няма да може да се възползва от нея. Е, този ден най-сетне пристигна.

Като елементарен консуматор вие можете да „ изтриете “ известие, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove ”. Преди можехте да го махнете единствено за себе си. Сега обаче ще видите две варианти – “Remove for you ” (само за вас) и “Remove for everyone ”. (за всички). В настолната версия на Messenger би трябвало да кликнете на многоточието вдясно или отляво на известието – тогава ще видите опцията “Remove ”.

Има обаче една измама – можете да го изтриете за всички в границите на 10 минути от изпращането. Това значи, че въпреки всичко в случай че сте написали известие на неверния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази неточност за някакъв интервал от време.

За страдание обаче към момента не разполагаме с опцията да редактираме изпратените си известия.

източник: обекти.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР