Facebook анонсира нова функция за излъчване на видео, където потребителите

...
Facebook анонсира нова функция за излъчване на видео, където потребителите
Коментари Харесай

Facebook представи услуга за създаване на онлайн-викторини и интерактивни видеа

Facebook анонсира нова функционалност за лъчение на видео, където потребителите ще могат да прибавят към своите видео изследвания, задания, проби и доста други.
Новата функционалност ще разреши на фирмите да организират разнообразни транслации с игри, където ще бъдат представяни въпроси с няколко вероятни отговора. В дълготраен проект, уредниците ще могат да раздават парични награди на спечелилите. Един от първите проби под името „Confetti“ към този момент беше извършен. Той е основан взаимно с изданието Business Insider. Достъпът до новата функционалност ще получи и медиакомпанията BuzzFeed.

Потребителите, които желаят да се възползват от услугата, могат да попълнят формуляра за кандидатстване.

Първото известно приложение с видео викторини и парични награди стана HQ Trivia. За няколко месеца от своята работа, HQ Trivia притегли стотици хиляди консуматори.

В диалог с изданието TechCrunch, заместник-председателя на продукта във Фейсбук Фиджи Симо не се нае тъкмо да разяснява приликата на продукта им с този на компанията HQ Trivia, базирайки се на обстоятелството, че развиването на тези планове е част от обща наклонност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР