Фабрика за звезди или машина за пари? Така наричат Холивуд,

...
Фабрика за звезди или машина за пари? Така наричат Холивуд,
Коментари Харесай

Най-ужасяващата тайна на Холивуд излезе наяве! Сциентолозите и мафията са убили тези две незабравими звезди

Фабрика за звезди или машина за пари? Така назовават Холивуд, най-мечтаното място от всички млади, надъхани артисти и актриси, които желаят да се наложат, популяризират и да забогатеят. Този бизнес, обаче, е като къща от карти, сложена върху пари и секрети, поради които доста са подготвени да убиват. Замесена е и черква, засмукала доста от огромните артисти на Холивуд.

Оказва се, че тайната на машината за сънища е още по-зловеща.



Известният артист Брус Лий умира на 32 години. Според формалните отчети за гибелта му той си отива след алергична реакция, породена от лекарство за главоболие. Много, обаче, считат, че е бил погубен от китайската мафия, на която е отказал да заплати " застраховка защита ", която по това време е важала за всички звезди. Когато мафията не съумяла да измъкне нищо от него, решила да си отмъсти и се погрижила за убийството.

Обстоятелствата към гибелта му са в действителност странни. Според показанията на жена му в съдбовния ден Брус Лий излязъл от вкъщи им към пет следобяд и отишъл дружно с продуцента на новия си филм до дома на актрисата Бети Тингпей, с която работел дружно.

Продуцентът си тръгнал да се подготви за публична вечеря, а Брус Лий останал в дома на актрисата, оплакал се от главоболие и тя му дала прахче за заболяванията. Лий отишъл да си легне, към седем позвънил продуцентът му да попита къде е артистът. Бети дала отговор, че не може да го разсъни. Вместо да извика Бърза помощ, в дома й пристигнал продуцентът. Когато и той не съумял да пробуди артиста, Бети извикала персоналния си доктор. Чак тогава той извикал

Спасителните екипи. Те пробвали да го съживят, само че напъните им към този момент били напразни.



За други, тъмни секрети на Холивуд е виновна сциентологичната черква, учредена през 1954 година. Смята се, че измежду нейните жертви са Джон Траволта или Том Круз. Сциентологичната черква е известна с това, че чака от членовете си поверителност и огромни дарения.



За жертва на църквата се счита Филип Сиймор Хофман. През 2012 година той изиграва основната роля във кино лентата " Учителят ", където влиза в кожата на харизматичен преподавател, водещ почитателите си. Макар и да не е оповестено публично, счита се, че ролята е заимствана точно от историята на Л Рон Хубард - създателят на сциентолозите.



Те се пробват да трансформират сюжета и даже се намесват с въздействие, с цел да не може филмът да види бял свят. Сциентолозите се почувствали застрашени и афектирани от метода, по който била поднесена историята им във кино лентата. Затова и доста считат, че гибелта на Хофман след две години е породена точно от тях като доказателство до каква степен може да се простре могъществото им.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР