Фабрика за пластмасови торбички близо до Сан Франциско ограничава планираното

...
Фабрика за пластмасови торбички близо до Сан Франциско ограничава планираното
Коментари Харесай

Американска компания примамва служители да се ваксинират с увеличение на заплатите

Фабрика за пластмасови торбички покрай Сан Франциско лимитира плануваното нарастване на заплатите на неимунизирани служащи до 1,5%, до момента в който тези, които са, ще получат 3% нарастване.

„ Тъй като се популяризира бързо и евентуално ще удари неимунизираните тук и по този метод ще изложи всички на риск от заболяване, това най-вероятно е последният ми най-хубав ход да накарам хората да се имунизират “, сподели Кевин Кели, основен изпълнителен шеф на Emerald Packaging.
 Шон Пен се отхвърля от фотосите за нов сериал, до момента в който целият екип не се имунизира Шон Пен се отхвърля от фотосите за нов сериал, до момента в който целият екип не се имунизира
Шон Пен се отхвърля от фотосите на телевизионния сериал за Уотъргейт, до момента в който целия състав и екипа не бъдат изцяло имунизирани против кор...

Кампанията за имунизация в Съединени американски щати накуцва с ежедневни темпове от малко над 500 000 от празника на четвърти юли. При сегашните темпове множеството модели демонстрират, че страната няма да доближи най-ниския предел за стаден имунитет от към 70% до края на тази година, съобщи Ройтерс.

Сега, откакто държавните старания стопираха, компании като тази на Кели поеха задачата да примамят нежеланите служащи да получат имунизацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР