Фаблетът има 5,5-инчов екран, запълващ 90% от предния панел В стремежа

...
Фаблетът има 5,5-инчов екран, запълващ 90% от предния панел
В стремежа
Коментари Харесай

LEAGOO KIICAA MIX достъпен с $30 отстъпка

Фаблетът има 5,5-инчов екран, запълващ 90% от предния панел



В устрема си да завоюва пазарен дял на международния пазар, китайският производител LEAGOO разгласи поредна акция за фаблета KICAA MIX. Устройството се отличава с някои характерности, присъщи на класните маркови смарт телефони, и е налично сега на цена към 110 $.



LEAGOO KIICAA MIX ще се продава през днешния ден и на следващия ден (25-26 септември) с отстъпка от $30 в един от най-големите онлайн магазин AliExpress, или за $109,99. Компанията разгласява два видеоклипа, в които съпоставя камерата и екрана на своя флагман с тези на топ смарт телефони като Samsung S8+, iPhone 6 и iPhone 7 Plus.



Ключови характерности на LEAGOO KIICAA MIX

Още от пръв взор, KIICAA MIX прави усещане с извънредно опростения си дизайн, в който няма да забележите несъразмерни линии и контури, а ъглите са изцяло естествени. Съотношението сред екрана и тялото на предния панел на смарт телефона доближава 90% и това в комбиниране с капкообразната 2.5D извита форма на екрана ще прикове погледа от всеки ъгъл. Смартфонът пасва комфортно в ръката, защото е пълен едвам 7,9 мм и има подобаващ радианен преход от страничния към задния похлупак.



KIICAA MIX е 5,5-инчов фаблет, само че все пак неговото тяло е по-малко от това на нормалните устройства с сходен размер на екрана, като се приближава по-скоро до размерите на 5-инчовите смарт телефони, чиито формат е по-удобен за потребление с една ръка.



Екранът на устройството е създаден от Sharp, поддържа резолюция Full HD 1920х1080 пиксела и е затрупан със защитно стъкло от последно потомство Corning Gorilla Glass 4. Потребителят на този смарт телефон получава голямо съответствие екран-тяло (90%) и може да се наслаждения на удобна панорама в малко пространство. Картината на екрана на KIICAA MIX наподобява жива като в действителния свят, с компактност 400 пиксела на инч (ppi).



С новия си модел, LEAGOO на процедура трансформира процеса на аудио шифроване и декодиране в смарт телефоните, въвеждайки специфични Type-C слушалки, които отстраняват тясното място, подбудено от 3,5-мм жак. Резултатът е същинско, чисто цифрово безжично предаване на аудио от телефона към слушалката. Звуците от природата стават налични на мобилното устройство, оттатък познатото до момента музикално преживяване.



KIICAA MIX е оборудван с двойна задна камера OV 13MP + 2MP, която разрешава на потребителя да вижда виртуални обекти в своята действителна среда с отлични елементи. Технологията с двойно камера, която се акцентира като преимущество при всички класни смарт телефони, прави елементарно снимането и съхранението на вълнуващите моменти.



Предната камера на LEAGOO KIICAA MIX също разполага с първокласен датчик OV 13.0MP и може да се употребява за фокусиране върху селфи субекта. В допълнение, планувани са благоприятни условия за в допълнение осветление и незабавно разкрасяване, с помощта на които се получават селфита със спиращи дъха резултати!



Регулярната цена на LEAGOO KIICAA MIX, оповестена от производителя, е $139,99, само че единствено на 26 и 27 септември фаблетът ще се продава за $109,99 (с отстъпка от $30) в онлайн магазина AliExpress.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР