Фабио Фонини се радва на впечатляваща игра с настъпването на

...
Фабио Фонини се радва на впечатляваща игра с настъпването на
Коментари Харесай

Фонини пречупи съпротивата на Оте и продължи към 1/2-финалите в Белград

Фабио Фонини се радва на впечатляваща игра с настъпването на клей сезона. Италианецът имаше проблеми с травма през предходната година, а при започване на 2022-ра допускаше загуба след загуба. Днес обаче той още веднъж загатна за завръщане към най-хубавата си форма, доститайкидо полуфиналната фаза на шампионата в Белград. Това се случи с чист триумф над Оскар Оте - 7:5 6:4, настъпилл по-късно повече от 90 минути на корта.

Оте излъчваше убеденост в хода на откриващата част и на бърза ръка излезе напред в резултата с пробив и 2:0. Германецът с лекост печелеше подаванията си и не след дълго сервираше за продобиване на сета. Изведнъж обаче играта на международния номер 67 претърпя цялостен разпад и той не съумя да вземе нито гейм повече, с цел да отстъпи с 5:7.

Втората част още веднъж не бе лишена от конспирация, само че този път през цялото време Фонини бе този, който по-често успяваше да вземе самодейността в свои ръце. Италианецът изграждаше по отличен метод офанзивите си и откакто съумя да отмъкне противноковото подаване в седмия гейм, дефинитивно постави точка на дуела в своя изгода.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР