Ф ренската драма "Събитието" (L'Événement) на режисьора Одре Диуан спечели

...
Ф ренската драма "Събитието" (L'Événement) на режисьора Одре Диуан спечели
Коментари Харесай

LÉvénement спечели голямата награда на кинофестивала във Венеция

Ф ренската драма "Събитието " (L'Événement) на режисьора Одре Диуан завоюва Златния лъв за най-хубав филм на кинофестивала във Венеция, предадоха международните организации.

Филмът споделя за млада жена, която се пробва да направи аборт през 60-те години на предишния век, когато за това може да бъде изпратена в пандиза.

Наградата Златен лъв и огромната премия на журито завоюва италианският филм "Божията ръка " на режисьора Паоло Сорентино.

Наградата Сребърен лъв за най-хубава постановка получи австралийката Джейн Кемпиън за кино лентата "Силата на кучето ".

Актрисата Пенелопе Крус получи оценката за най-хубава женска роля за играта си в "Паралелни майки " на испанския режисьор Педро Алмодовар.

"Благодаря ти, Педро, ти сътвори една магия, боготворя те! ", реагира тя при приемането на премията. Филмът споделя историята на две дами, които раждат в един и същи ден в едно и също поделение, като Круз играе ролята на четирийсетина годишна фотографка с сложна орис.

Приз за най-хубава мъжка роля получи филипинският артист Джон Арсиля за ролята си в "На работа: Изчезналите 8 " на Ерик Мати.

Наградата за най-хубав сюжет отиде при Маги Джиленхол за "Изгубената щерка ".

Специалната премия на журито беше извоювана от френско-италианската продукция "Дупката " на Микеланджело Фрамартино.

С премията "Марчело Мастрояни " беше почетен Филипо Скоти за ролята си в "Божията ръка ".

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Маскиран мъж с револвер нахлува в градски рейс: - Ръцете горе! - К'ви пари, бе чадо!? Т'ва е рейс! - Отвън написа " Райфайзен Банк! " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМъжът се возел в рейс на градския превоз, когато контрольори му поискали билетGoogle работи по решаването на проблемаОт компанията са наясно по какъв начин ще съумеят да запазят ниските цени на своите артикули: като се лишат от „ ненужни ” функционалности.Поетът и учител ни напусна неочакваноВероятността тежко да прекарвате от новия ковид е с 40% по-малка, в случай че ядете тези храниДвижението се контролира, пътят не е затворенПри терористичните офанзиви починаха близо 3000 душиЕпицентърът на единия трус е локализиран на 115 км северно от БукурещПомага ли ни гледането на телевизия да се отпуснем преди лягане и дали упражненията вечер вредят на съня ни?Този път демонстрацията е проведена от партия " Възраждане " Президентът е на посещаване в ПлевенИ двете проби са сложени в титаниеви тръби, които ще бъдат прибрани от различен галактически уред, с цел да бъда върнати на ЗемятаКадрите от края на задачата край Хиндукуш и връщането на талибаните на власт бяха непоносими за мен, споделя някогашният боец от Андреас ЕгертЕкспертите към този момент обработват постъпили тъжби от жители, оповестяват от МЗТова се споделя в изказване на ведомството във връзка 20 година от терористичната атака
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР