Езотериците, хиромантите и някои психолози мислят, че родовите бенки върху

...
Езотериците, хиромантите и някои психолози мислят, че родовите бенки върху
Коментари Харесай

Имате ли бенки на тези места значи ще бъдете много богати и съдбата ще ви поднася всичко на тепсия

Езотериците, хиромантите и някои психолози мислят, че родовите бенки върху човешкото тяло са се появили не просто по този начин. Оказва се, че тяхното местонахождение би могло да приказва доста за благополучието, благосъстоянието и здравето. Бенките
За сегашно или идно благосъстояние приказват бенките, ситуирани на дясната вежда, в горната част на ухото и на подмишниците. Освен това, за благотворителност и благосъстояние приказват бенките по ръцете (но не и по пръстите). Притежателите на такива бенки се занимават с щедрост. Родилен белег на брадичката – знак на богатство, получено вследствие на усилената работа на неговия притежател. Ако имате бенка на горната си джука, безусловно ненадейно можете да получите завещание или да се омъжете за богат човек (това се отнася, както за мъжете, по този начин и за жените). Родилните петна ​​в горната част на главата са знак за благосъстояние, което ще бъде реализирано до 40 години. Колкото по-тъмна е бенката, толкоз е по-богат ще бъде нейния притежател. Същото важи и в случай че имате бенки на челото. Бенка на врата и на гърлото, демонстрира, че притежателят й е в очакване на брак по сметка или ще има главозамайваща кариера, която подсигурява благосъстояние. Петно на пъпа – благосъстоянието ще бъде допустимо с помощта на родителите или на по-далечни родственици.
Бенка на лявата гърда имат тези, които се стремят към триумф със лични сили. Обикновено такива хора се стремят към възстановяване на материалните условия през втората половина на живота си. Притежателите на бенки на дясното коляно също биха могли да се надяват да реализират благосъстояние. Уши, зъби, нос Най-вероятно е да забогатеят тези, чиито уши са над равнището на веждите и които са компактно прилепнали към главата. Също по този начин, материално благоденствие могат да чакат притежателите на дългата мека част на ушите и твърдата външна ушна мида. Някои езотерици имат вяра, че благосъстояние би могло да се дефинира и по зъбите. Оказва се, че най-големите, по този начин наречени “конски ” зъби, в случай че са прави, бели и плътни (не кучешките) и са в непосредствена непосредственост един до различен, са знак на благосъстояние. Но може би най-много за материалното богатство може да каже носът. Китайците имат вяра, че веществен триумф го чака притежателя на огромен прав нос със приблизително огромни ноздри и овален връх. Четене по дланта Ако се вгледаме в дланите, хиромантите са единомислещи. Материалният триумф е в очакване на този, който разполага с огромна, твърда и мощна ръка. Такава длан има специфичния и деятелен човек.
Не забравяйте, че знакът на ориста е подсказка от Вселената. С вярното отношение, отдаденост и упорита работа ще можете да постигнете триумфа, който желаете!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР